woensdag 2 februari 2011

Quo Magazine

SteamPunk Creator Ezekiel is gevraagd door een journalist van het Spaanse QUO Magazine een kort interview te geven voor hun techniques artikel dat binnenkort uitkomt, en waarvan een volledige scan uiteraard terug te vinden zal zijn op dit webadres.
Ook is gevraagd om toestemming voor het plaatsen van een aantal foto's, en het artikel dat aan hem gewijd wordt, zal 2 pagina's beslaan inklusief foto's en kort interview. Uiteraard is ook het SteamPunk Objective genoemd, en zo krijgt SteamPunk steeds meer aandacht, en niet alleen in Nederland.
In Japan is er een artikel in een magazine aan onze vindingen gewijd, en ook in Oostenrijk en het noorden van de USA hebben we al aardig wat bekendheid gekregen.
Zo wordt de Underground Laboratory, alsmede the Objective wereldwijd steeds bekender en kunnen we dus ook steeds meer voor onze leden betekenen.
Voor aanmelding in The SteamPunk Objective is een email naar de Creator benodigd: steampunkcreator@live.nl waarna de benodigde informatie kan worden gemaild.


Zodra het Spaanse magazine uitkomt, en wij het exemplaar hebben ontvangen, zullen wij de resultaten hier uiteraard laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten